Programma

De tweede editie van het Congres Toetsbeleid, met nu als thema ‘De implementatie van formatief evalueren: hoe houd ik grip op 'geen grip'?’

De dag bestaat uit twee onderdelen: een plenair ochtendprogramma onder leiding van Minchenu Maduro en drie rondes met workshops en lezingen.
Tussen de workshoprondes is er ruim de tijd om elkaar en de trainers te ontmoeten, en uitgebreid over de informatiemarkt te struinen. Deze is altijd open!

Er is ruime keuze in verschillende workshops van maximaal 30 deelnemers en lezingen van maximaal 80 deelnemers. Bekijk ze hier en noteer op het aanmeldformulier de nummers van voor welke drie jij je inschrijft. Vul voor de zekerheid ook een reservekeuze(s) in, voor het geval de eerste drie keuzes vol zitten. Alle workshops worden meerdere rondes gegeven dus je hoeft geen rekening te houden met overlap.

Na 3 april:

  • Weet je hoe je écht formatief kunt lesgeven.
  • Kun je de beste toetsen maken.
  • Ben je op de hoogte van alle do's en don'ts bij de implementatie.
  • Zit je boordevol nieuwe kennis en energie om dit ook op jouw school te laten slagen!

Meld je nu aan!

Wil je met meerdere collega's komen, maar niet dezelfde workshops volgen?

  • Mail dan de workshopkeuzes van andere docenten naar academy@noordhoff.nl.
  • Of: iedereen meldt zich apart aan en wij verwerken de groepskorting per school.

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met Eva Schut via academy@noordhoff.nl. 

Congres Toetsbeleid Voortgezet onderwijs
Datum:
vrijdag 3 april 2020
Locatie: Gooiland, Hilversum
Tijd: 9.30 - 16.30 uur (inclusief inloop en borrel)

Programma

Plenair
09.30 - 10.00: Ontvangst met koffie en thee
10.00 - 10.30: Opening en keynote spreker
10.30 - 11.15: Interactieve sessie met Minchenu Maduro

Workshops en lezingen
11.25 - 12.15: Ronde 1
12.15 - 13.15: Lunchpauze en informatiemarkt
13.25 - 14.15: Ronde 2
14.15 - 14.35: Korte koffiepauze en informatiemarkt
14.45 - 15.35: Ronde 3
15.35: Borrel en informatiemarkt

AANMELDFORMULIER

Ja, ik wil naar het Congres Toetsbeleid Voortgezet onderwijs

*Noordhoff Academy als onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document downloadt of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool kunt u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door een van onze adviseurs.

Foto: Speakers Academy

Minchenu Maduro

"Hoe krijg je mensen aan het leren?" Die vraag is een rode draad in de loopbaan van Minchenu. Haar overtuiging: je krijgt mensen pas in beweging als ze zich gerespecteerd weten. Als ze voelen dat hun bijdrage er werkelijk toe doet. Die overtuiging is de basis van al haar werk: als pedagoog, als trainer en als spreker/presentator. Op hogescholen en in gevangenissen, op conferenties en in ministeries. Minchenu studeerde af als Pedagoog en vervolgens heeft ze aan de kleinkunstacademie gestudeerd zodat ze ook als dramadocent aan het werk kon. Ze geeft nu ruim twintig jaar les op verschillende niveaus (van het speciaal onderwijs tot colleges op hogescholen). Minchenu is een veelgevraagde docent/trainer voor het vak didactiek. Dit geeft ze nu al ruim vijf jaar op post hbo instellingen.

Minchenu over zichzelf:

“Gedurende de jaren heb ik veel ervaring opgedaan door menselijk gedrag te observeren bij verschillende gelegenheden. Ik besloot om Communicatie te studeren. Vervolgens ben ik Pedagogiek gaan studeren en daarna Drama. Ik ben me gaan specialiseren in het onderwerp “didactiek”. Hoe krijg je mensen aan het leren? Hoe blijf je jouw publiek of je klas boeien? Het begint allemaal bij jouzelf in jouw hoedanigheid als trainer of leraar.”